Cenik

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje ..............35 €
Perman.lak french/ombre ......... 38 €
Permanen. laki.+umetni nohti....45 €
Poslikava nohtov-mala................5 € Poslikava nohtov-velika ............10 €
Mini korektura -30 min .............25 €
Popravilo nohta ......................... 5 € Posamezni umetni noht ......... 1,80 €
Menjava barve perman. laka .... 20 €
Odstran.perman. laka + nega.... 30 €
Podalj.nohta-Protein base.. 2€/noht
Razni doatki na nohtih (bleščice, kamenčki, stampingi, efekti)...2 €

Geliranje nohtov

Gel.nohti .................................. 40 € Gel.nohti french/ombre ............ 43 € Gel.nohti + podaljšanje............. 50 €
Poslikava nohtov-mala................5 € Poslikava nohtov-velika ............10 €
Popravilo nohta ......................... 5 €
Korekcija nohtov mala ..............22 €
Korekcija nohtov velika. ............ 28 € Plast barv.gela čez barv.nohte...15 €
Posamezni umetni noht .........1,80 € Razni dodatki na nohtih (bleščice, kamenčki,stampingi, efekti)... .....2 € Odstranjevanje gela+nega.........30 €

Naravna Manikura


Ženska naravna manikura.........25 €
(urejanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, bogata krema za nohte, proteinsko olje za obnohtno kožico, krema za roke)

Moška naravna manikura...........25 €
(urejanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, bogata krema za nohte, proteinsko olje za obnohtno kožico, krema za roke

Darilni bon

... je odlično darilo za vse, ki imajo radi lepe in urejene nohte.

Darilni bon se lahko koristi za vse storitve iz naše ponudbe. Vplačate lahko izbrano vrednost oz. izberete storitev za obdarovanca.
 
Darilni bon vam lahko pošljemo po pošti ali ga osebno prevzamete v salonu.


Opis storitev-
gel nohti

Gel nohte izdelamo s posebnim gelom, ki se suši pod LED ali UV lučko. Največja razlika je, da lahko naravne nohte z gelom tudi podaljšamo, zato je to primerna rešitev tudi za tiste, ki bi želele spremeniti obliko svojih nohtov ali se želijo odvaditi grizenja nohtov. So malenkost debelejši kot nohti urejeni s permanentnim lakom (gelish), saj morajo “podpirati” podaljšani del nohta, vendar pa so kljub temu prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta. Gelirani nohti ponavadi zdržijo dlje kot permanentno lakirani nohti (seveda pa ni nujno, odvisno od dela in debeline nohtov), vendar je smiselno priti na korekcijo v obdobju do 5 tednov, saj je “narastek” nohta že predolg.  Kot pri permanentnem lakiranju lahko tudi gelirane nohte popestrimo z bleščicami, kristalčki, stampingi ali  s poslikavo, lahko pa noht zaključimo tudi z matt efektom. Gel je primeren za manj trdne naravne nohte, ki so lomljivi, poškodovani ali mehki ter za stranke ter tudi za tiste,  ki želijo občutno podaljšati dolžino naravnega nohta.

Opis storitev -
Permanentno lakiranje

Permanentni lak je posebni lak za nohte,ki ga nanašamo s čopičem, s to razliko, da se suši pod LED ali UV lučko. Barva odlično prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti, saj se popolnoma sprime z nohtom in ga zaščiti pred zunanjimi vplivi . Videz permanentno lakiranih nohtov je povsem naraven, saj se popolnoma prilagodi obliki vašega nohta.  Na željo stranke lahko nohte tudi podaljšamo. Lak je obstojen od 3 do 4 tedne. Po zaključnem nanosu je lak takoj suh in se ne razliva ali kakorkoli drugače poškoduje. Permanentni lak lahko popestrimo z bleščicami, kristalčki, stampingi ali  s poslikavo, lahko pa noht zaključimo tudi z matt efektom. Kadar so nohti zdravi in trdni je permanentno lakiranje odlična izbira.

Opis storitev -
Naravna manikura

Naravna manikura je nega naravnih nohtov in je namenjena tako kot ženskam tudi moškim. Vključuje osnovno nego Vaših rok in nohtov pri kateri Vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in jo nahranimo z negovalnim oljem. Na koncu še roke nahranimo in navlažimo s kremo, katere še na koncu zmasiramo, da dosežemo prožnost in voljnost, ob enem pa pospešimo prekrvavitev Vaše kože.